In Nieuws

facebook_omslagfoto_clubspaaractie_jan_linders

Wij zijn dit jaar door Jan Linders Gennep uitgekozen om deel te nemen aan de Club Spaar Actie.

Als klanten in de periode van 15 september t/m 12 oktober boodschappen doen bij Jan Linders krijgen ze per €10,- een muntje. Dit muntje kan de klant in een buis van 1 van de 4 deelnemende verenigingen doen. Welke vereniging dit is mag iedereen zelf weten, maar wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal je muntjes in de Jong Nederland Gennep buis doen.

Iedere week wordt er gekeken naar de tussenstand en uiteindelijk krijgt de club met de meeste munten het meeste geld. Het bedrag dat elke vereniging krijgt, wordt pas achteraf bekend gemaakt.

Tijdens deze actie zijn er 4 zaterdagen waarop steeds 1 club een activiteit doet in de winkel. Wij als JN zullen onze activiteit houden op zaterdag 27 september tussen 10.00 en 14.00. We willen dan een speurtocht organiseren door de winkel en er is de mogelijkheid om geschminkt te worden. We zouden het leuk vinden als er ook wat kinderen van JN aanwezig zijn in hun groene JN t-shirt. Als je ons die dag wilt helpen, laat dit dan graag weten via remco@jngennep.nl .

Dus vraag je ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, kennissen, enz. om tussen 15 september en 12 oktober hun boodschappen te doen bij Jan Linders Gennep en de muntjes in de buis van JN Gennep te doen. Hoe meer muntjes we krijgen, des te meer geld voor onze club. Met dit geld kunnen we weer nieuwe materialen e.d. kopen.