In Nieuws

Gennep, 8 maart – Jong NL Gennep doet a.s. zaterdag 11 maart mee aan NLdoet. Tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland, steken vrijwilligers, ouders en mensen van buiten de vereniging, de handen uit de mouwen  om de  blokhit van Jong NL op te PIMPEN!

Jong NL Gennep ziet NLdoet als een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen waar we normaal niet aan toe komen. Daarnaast hopen we dat de mensen die zich bij ons aanmelden zo positief zijn dat ze volgend jaar weer meedoen of zelf ook vrijwilliger worden bij de kinder- en jeugdvereniging, want op deze manier je steentje bijdragen aan het kinder- en jeugdwerk in Gennep geeft een volwaardig en bijzonder gevoel, aldus Roel Brouwers (vrijwilliger bij Jong NL Gennep).
Dit jaar zullen de vrijwilligers zich in gaan zetten om de blokhut om te toveren tot een kleurrijk en inspirerend geheel. Schuren, poetsen, schilderen en zagen, niets is de vrijwilligers van Jong NL te gek! Mede dankzij een financiële bijdrage van het Oranje Fonds en de hulp van vele vrijwilligers wordt Jong NL Gennep in staat gesteld dat geen te doen waar ze goed in zijn, namelijk het verzorgen van laagdrempelig en onmisbaar kinder- en jeugdwerk in de gemeente Gennep. Zaterdag van 10:30-15:00 ook mee doen of zelf vrijwilliger worden bij Jong NL Gennep? Stuur dan een mail naar info@jngennep.nl

IMG_0330  IMG_3558  IMG_0303