In Nieuws
NLdoet

JongNL Gennep doet op 21 maart mee aan NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties. Ook JongNL doet dit jaar weer mee!

JongNL Gennep ziet NLdoet als een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen waar we normaal niet aan toe komen. Daarnaast hopen we dat de mensen die zich bij ons aanmelden zo positief zijn dat ze volgend jaar weer meedoen of zelf ook vrijwilliger worden bij de kinder- en jeugdvereniging, want op deze manier je steentje bijdragen aan het kinder- en jeugdwerk in Gennep geeft een volwaardig en bijzonder gevoel, aldus Roel Brouwers (vrijwilliger bij JongNL Gennep).
Dit jaar zullen de vrijwilligers zich in gaan zetten om de entree van de blokhut om te toveren tot een kleurrijk en inspirerend geheel. Mede dankzij een financiƫle bijdrage van het Oranje Fonds en de hulp van vele vrijwilligers wordt JongNL in staat gesteld dat geen te kunnen blijven doen waar ze goed in zijn, namelijk het verzorgen van laagdrempelig en onmisbaar kinder- en jeugdwerk in de gemeente Gennep. Ook mee doen of zelf vrijwilliger worden bij JongNL kijk op www.nldoet.nl of op www.vrijwilligersgennep.nl.